DR. ÖĞR. ÜYESİ ÖMER FARUK ARAZ OKULLARDA SEMİNER VERDİ

Fakültemiz Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Ömer Faruk Araz, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün Türkiye genelinde uygulamaya koyduğu Yönetici Gelişim Programı (YÖGEP) kapsamında İzmit İlçesinde bulunan İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları'nda görev yapan Okul Müdürlerine ve Müdür Yardımcılarına "Eğitimde yeni yaklaşımlar, alternatif okul ve eğitim modelleri" başlıklı bir sunum yaptı. Programın ev sahipliğini Proje Okulu statüsünde eğitim öğretim yapan İzmit Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yaptı. Programa İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ömer AKMANŞEN, Şube Müdürü Hanifi YAMAN ve ilgili okullardaki yöneticiler katılım sağladı. Hocamız Dr. Ömer Faruk Araz aynı gün Derince Mevlana İmam Hatip Ortaokulunda Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün “Öğretmen Gelişim Programı” kapsamında Derince ilçesindeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine “Diğer Dinleri Niçin Öğrenmeli Nasıl Öğretmeliyiz?” konulu bir seminer verdi.