ŞİMDİ KAYIT ZAMANI

2020-2021 Eğitim Öğretim döneminde Fakültemizi kazanan öğrencileri tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Fakültemizi kazanan öğrenciler kayıt işlemlerini e-devlet üzerinden yapacaklardır. NOT: Lise diploması 2008 yılından önce olan öğrencilerin okula diplomaları ile gelmeleri gerekmektedir. 2020-2021 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI ÖSYM İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI Kayıt İşlemleri: 1-) E-devlet ve KOÜ Online Kayıt Sistemi Üzerinden Gelmeden Kayıt E-devlet üzerinden yapılacak olan e-kayıtlar Üniversiteye gelerek kayıt olma 31 Ağustos 2020 - 04 Eylül 2020 ve Üniversitemiz web sayfası üzerinden yapılacak olan online kayıtlar, 31 Ağustos 02 Eylül 2020 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır. İnternet üzerinden E-kayıt veya Online kayıt yapan öğrencilerimizin Üniversitemize gelmelerine gerekmiyor. Web sayfamız üzerinden online kayıt işleminizi 31 Ağustos 2020 - 04 Eylül 2020 tarihleri arasında http://ogr.kocaeli.edu.tr/koubs/ekayit/index.cfm bağlantısı kullanılarak yapılabilecektir. Online kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için öğrencilerin T.C. kimlik numaralarının yanı sıra cilt no, aile sıra no ve sıra no bilgilerini kullanmaları gerekecektir. (Yeni T.C. kimlik kartı sahibi öğrencilerimize önemle duyurulur) 2-) Gelerek Kayıt 2008 öncesi lise mezunlarının diplomaları e-devlet sisteminden görünmediğinden 2008 yılından önce mezun olan lise mezunu öğrencilerin Fakültemize gelerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Fakültemize gelerek kayıt yapacak öğrencilerin 31 Ağustos 2020 - 04 Eylül 2020 tarihleri arasında şahsen kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Not:: Kayıt tarihlerinde ortaöğretim kurumlarından mezun olamayan, bütünleme veya tek ders sınavına girecek olan adayların kayıt tarihlerinde geçici kayıtları alınacaktır. 31 Aralık 2020 tarihine kadar ortaöğretim kurumlarından mezun olduklarına ilişkin belgeyi ibraz edemeyen öğrencilerin kayıtları silinecektir.