2020-DGS İLE FAKÜLTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ HK.

Kayıt İşlemleri 1-) E-devlet Üzerinden Kayıt İşlemleri E-devlet üzerinden yapılacak olan kayıt işlemleri 09-13 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirecektir. E-devlet üzerinden kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerimizin Üniversitemize gelmelerine gerek bulunmamaktadır. 2-) Üniversitemiz Online Kayıt Sisteminden Kayıt Yaptırma İşlemleri E-kayıt işlemi yapamayan öğrenciler http://ogr.kocaeli.edu.tr/koubs/ekayit/ linkinden 09-15 Ekim 2020 tarihleri arasında Üniversitemize kayıtlarını yaptırabilirler. Üniversitemize gelmelerine gerek bulunmamaktadır. 3-) Üniversitemize Gelerek Kayıt Yaptırma İşlemleri Ortaöğretim mezuniyeti (lise) 2008 yılı ve öncesi olanlar ile 2020 yılı Dikey Geçiş Sınavı kayıt tarihleri arasında yükseköğretim kurumlarından mezun olamadığı için kazandığı programa kayıt yaptıramayan ancak kayıt tarihinden sonra stajını tamamlama, bütünleme sınavı, tek ders sınavı vb. başararak mezuniyet hakkı elde eden önlisans öğrencilerinin bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı başlangıcına kadar, 2020 DGS'de kayıt hakkı kazandıkları lisans programlarına geçici kayıt yaptırabileceklerdir. AYRINTILI BİLGİ İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ...