ŞEHİT OZAN ÖZEN KIZ ANADOLU İHL ÖĞRENCİLERİ FAKÜLTEMİZDE İLK KİTAP TAHLİLİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Başiskele Şehit Ozan Özen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öncülüğünde Kocaeli İlahiyat Eğitim ve Araştırma Derneği, KOÜ İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı iş birliğinde gerçekleştirlen "Beşi Bir Yerde" projesi kapsamında Başiskele Şehit Ozan Özen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Fakültemizin misafiri oldular.

"Beşi Bir Yerde" projesi kapsamında Fakültemize gelen Başiskele Şehit Ozan Özen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri  program öncesinde gönüllü öğrencilerimiz ile birlikte KOÜ İlahiyat Fakültesini gezdiler. Proje kapsamında beş ay boyunca KOÜ İlahiyat Fakültesi akademisyenlerimiz ile bir araya gelecek olan öğrenciler ilk olarak Temel İslam Bilimleri Bölümü Hadis Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ayhan ile birlikte "Biz Gençlere Dair-2" kitabını tahlil ettiler.

KOÜ İlahiyat Fakültesi Şöhret Cengiz Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Başiskele Şehit Ozan Özen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ayşe Yavuz Yüksel, Proje Koordinatörü Esra Aydın ve Abdulkadir Avcı'nın katıldığı program ikramlarla son buldu.

Projede yer alan ve organize eden proje sorumlusu öğrencilerimize, projenin öncülüğünü yapan  Başiskele Şehit Ozan Özen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ayşe Yavuz Yüksel ve ekibine, Kocaeli İlahiyat Eğitim ve Araştırma Derneğimize, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına teşekkür ediyoruz.