KOÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ 1. MEZUN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kocaeli Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi mezun buluşmasının ilki gerçekleştirildi. Kocaeli İlahiyat Eğitim ve Araştırma Derneği ve KOÜ İlahiyat Fakültesi iş birliğinde gelenekselleştirilmesi planlanan Mezun Buluşması programına Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Abdullah Kahraman, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren, Kocaeli İlahiyat Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanımız Süleyman Küçük, öğretim elemanları ve mezunlar katıldı.

Kocaeli İlahiyat Eğitim ve Araştırma Derneği öncülüğünde gerçekleştirilen ve çorba ikramının ardından başlayan program Temel İslam Bilimleri Bölümü Araştırma Görevlisi Mustafa Hilmi Bilican tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve konuşmalarla devam etti.

Konuşmalarda Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Metin PayDoç. Dr. Ahmet Ekşi, Kocaeli İlahiyat Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanı Süleyman Küçük ve İlâhiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Abdullah Kahraman katılımcılara hitap etti.

Konuşmaların ardından program İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi İhsan Şen ve Araştırma Görevlisi Mehmet Zahit Karademir'in Mûsikî icrası ile devam eden program yemek ikramı ile son buldu.

İlahiyat Fakültesi 1.Mezun Buluşması programına katılan hocalarımıza, mezunlarımıza, desteklerinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.