DR. ÖĞR. ÜYESİ ALİ CANÇELİK TANITIM PROGRAMINA KONUŞMACI OLARAK KATILDI

Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ali Cançelik, Gaziosmanpaşa’da 08.01.2020 tarihinde düzenlenen Dünden Bugüne Bosna Hersek ve Aliya İzzetbegoviç Uluslararası Sempozyumu’nun bildirilerinden oluşan kitabın tanıtımı programına katıldı. Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde Prof. Dr. Zekeriya Kurşun, Dr. Öğr. Üyesi Ali Cançelik ve Doç. Dr. Hasip Saygılı’nın anlatımlarıyla gerçekleştirilen programa, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Bosna Hersek Vakfı Başkan Yardımcısı Saffet Erdem, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahamettin Başar, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Eski Rektörü Prof.Dr. Musa Duman ile birçok vatandaş katıldı. Fakültemiz mensubu Dr. Öğr. Üyesi Ali Cançelik, Aliya'nın düşüncesinde sorumluluk, ahlak, hakikati idrak ve tektipleştirme kavramları üzerinde durdu.