KOU
İlahiyat Fakültesi

Haber&Duyuyuru > Dekan Yardımcımız Ahmet Ekşi, Değerler Eğitimi Konferansına Katıldı

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi tarafından 27 Şubat 2017 Pazartesi günü KSO Dumlupınar Ortaokulu’nda “Değerler Eğitimi Konferansı” verildi.

Gölcük Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri ve kursiyerleri için düzenlenen konferansa Fakültemiz Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ekşi konuşmacı olarak katıldı. Ekşi, konuşmasında “Bu eğitimlerin çocuklarımıza hayırlar getirmesini şimdiden temenni ediyorum. Bu yoğun katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Biz insan ile uğraşıyoruz, insanı eğitiyoruz. Anne-baba olarak çocuklarımızı eğitiyoruz. Bu eğitimlerin yanı sıra çocuklarımıza iyi bir insan olmayı da öğretiyoruz. İnsanı bir bütün olarak ele alalım. Edineceği meslek kadar içinde yaşadığı topluma da hayırlı olması için iyi bir eğitim vermeliyiz” dedi.

Web Master : İlahiyat Fakültesi

Adres: Umuttepe Yerleşkesi 41380 İzmit / Kocaeli